Blog Detail

Pollastre de pages amb all i oli i coco noves receptes i nous sabors

11 Mar 18
ESFORNER
No Comments

Per començar, poseu una paella al foc sense oli, per torrar la canyella, el pebre, el cardamom i el clau i piqueu-ho tot amb un morter per fer-ne pols. Seguidament, talleu la cúrcuma en trossos petits i, amb un morter, aixafeu l’all i la cúrcuma per aconseguir una pasta fina.

A continuació, talleu les cuixes de pollastre en talls petits, poseu-les en un bol amb la pols de cardamom, clau i, canyella, la pasta de cúrcuma, la galanga, el pebre vermell, la sal i el sucre, barregeu-ho bé i deixeu-ho macerar durant una hora a la nevera.

Per fer la salsa, ratlleu la pell de llima o combava, i el coco piqueu el bitxo sense llavors, poseu un cassó al foc, tireu-hi la crema de coco, la pell de llima ratllada, el bitxo picat, la sal i el sucre i porteu-ho a ebullició. Mentrestant, en un bol, barregeu la maizena amb aigua. Quan la crema de coco comenci a bullir, tireu a poc a poc la maizena fins a aconseguir la textura que voleu i reserveu-la.

Finalment, poseu el pollastre macerat a la planxa amb una mica d’oli, fins que quedi daurat.

I ja per acabar, serviu el pollastre amb salsa d’all i oli i coco per sobre.

Per començar, poseu una paella al foc sense oli, per torrar la canyella, el pebre, el cardamom i el clau i piqueu-ho tot amb un morter per fer-ne pols. Seguidament, talleu la cúrcuma en trossos petits i, amb un morter, aixafeu l'all i la cúrcuma per aconseguir una pasta fina. A continuació, talleu les cuixes de pollastre en talls petits, poseu-les en un bol amb la pols de cardamom, clau i, canyella, la pasta de cúrcuma, la galanga, el pebre vermell, la sal i el sucre, barregeu-ho bé i deixeu-ho macerar durant una hora a la nevera. Per fer la salsa, ratlleu la pell de llima o combava, i el coco piqueu el bitxo sense llavors, poseu un cassó al foc, tireu-hi la crema de coco, la pell de llima ratllada, el bitxo picat, la sal i el sucre i porteu-ho a ebullició. Mentrestant, en un bol, barregeu la maizena amb aigua. Quan la crema de coco comenci a bullir, tireu a poc a poc la maizena fins a aconseguir la textura que voleu i reserveu-la. Finalment, poseu el pollastre macerat a la planxa amb una mica d'oli, fins que quedi daurat. I ja per acabar, serviu el pollastre amb salsa d'all i oli i coco per sobre.

Leave A Comment