Blog Detail

Per Sant Valentí o dia dels enamorats comparteix una vetllada romàntica i sorprèn a taula amb unes postres ben especials. A ESFORNER ANDORRA Pastisseria, Fleca, Esmorzars i Berenars elaborem pastissos i pastissets pels qui més s'estimen. Cors de pasta de full farcits de nata, crema o xocolata, gran assortiment... Un detall amb molt bon gust i amor.

Per Sant Valentí o dia dels enamorats comparteix una vetllada romàntica

31 Ene 17
ESFORNER
No Comments

Per Sant Valentí o dia dels enamorats comparteix una vetllada romàntica i sorprèn a taula amb unes postres ben especials. A ESFORNER ANDORRA Pastisseria, Fleca, Esmorzars i Berenars elaborem pastissos i pastissets pels qui més s’estimen. Cors de pasta de full farcits de nata, crema o xocolata, gran assortiment… Un detall amb molt bon gust i amor.

ESFORNER SANT VALENTI DIA DELS ENAMORATS Per Sant Valentí o dia dels enamorats comparteix una vetllada romàntica i sorprèn a taula amb unes postres ben especials. A ESFORNER ANDORRA Pastisseria, Fleca, Esmorzars i Berenars elaborem pastissos i pastissets pels qui més s'estimen. Cors de pasta de full farcits de nata, crema o xocolata, gran assortiment... Un detall amb molt bon gust i amor.

Leave A Comment